Jag är fortfarande i ett velande om hästarna, vad jag vill och allt där till. Vet att jag vill tävla i år, men min ekonomi sätter stop just nu vilket är väldigt tråkigt.. Jag hoppades på att kunna göra första start 11 februari, men det blir inte så.
 
Något som dock glädjer mig är att jag har så många fina människor runt mig som peppar mig framåt. Ett stort extra tack till dem som hjälper mig med ridningen och hästarna när jag själv inte mår prima och orkar. Mamma, Julia och Viola.. Behöver jag hjälp så finns ni där och jag är så tacksam, älskar att ha sådana fina människor vid min sida som stöd. TACK
 
 
Det har börjat trilla in nyheter på Hööks hemsida och det är med blandade åsikter jag bläddrade igenom allting. Mycket var rent ut sagt skräp i mina ögon och annat var både fräscht och snyggt!
 
1. Tröjan från JH är super snygg! Enkel men det jag inte gillade var prislappen.. 499:- !? Nope, blir inget med det. 
2. Ludd, vem älskar inte ludd? Skulle behöva nytt till Ellas hackamore och vill ha ljust nu igen.
3. Nej, bara NEJ Svea.. Dessa ridbyxor var inte i min smak och kommer därför inte att hamna i min garderob.
4. Fräscha och super snygga ridbyxor från CRW. Inga ridbyxor för den kräsne angående färg, men för den ryttaren som gillar att sticka ut, köp!!
5. Träns från FairField, ingenting som skulle klä mina hästars huvud. Gillade inte alls denna modell på träns. Jag förblir ett fan av PS of Sweden tror jag.
6. Bara äääälskar detta täcket! Det enda minus är att jag vet hur Trinity är i passformen på täcken.. Dem är trånga i bogen, men är därför utmärkt till Bandit som är liten i bogen. Dock inget för höghuset tant..
 
 
1. Köp HÄR // 2. Köp HÄR // 3.Köp HÄR // 4.Köp HÄR // 5.Köp HÄR // 6.Köp HÄR
Ny dag, nya tag och livet känns väldigt bra trots gårdagens besked. Jag har valt att i år tänka lite extra på att inte haka upp mig på saker och nu är ett bra tillfälle att hantera situationen på ett bra sätt. Allting sker oftast av en anledning och min tid var inte nu, för ett nytt jobb. Bara att acceptera och gå vidare där jag är vilket som sagt känns jätte bra trots allt.
 
Idag vill jag inte lägga för mycket tyngd på axlarna då kroppen är jätte seg och humöret lite svajigt. Men ska försöka att göra någonting vettigt, ta tvätten och plocka lite kanske? Ut och gå på en längre promenad? Återstår att se vad eftermiddagen/kvällen bjuder på.