Jag är såååå trött på att va slut, trött och orkeslös. Så idag bestämmer jag mig för att INTE vara det. Jag har bara valt det, nu jädrar ska det hända grejer. Bra grejer som kommer få själen att landa och må bra igen vilket känns väldigt bra. Ska få hem lite nya grejer idag, självklart kommer jag att visa er det ikväll! Sedan väntas lite julbak tillsammans med min bff och mys vid tvn. Igår var nämligen en dag där jag inte gjorde någonting vettigt förutom att mocka stallet och laga mat. Men har massor att göra hemma..
 
Jag har även lite info att dela med mig av från besöket hos barnmorskan i torsdags. Men jag kommer inte skriva mer än så, ni kommer att få veta vad vi pratade om, men det kommer i morgon. Anledningen till det är att vi ska ha ett möte på jobbet i morgon angående allting och vill därför inte skriva om det här nu. Men det känns skönt som bara den, helt klart rätt beslut.
 
Hoppas ni får en fin söndag! Och visste ni detta då... Jag har ingen adventsljusstake.. Är jag den enda? Snälla, säg att jag inte är ensam om att inte tända ljus på advent? Haha😂
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress