Som många av er vet så var jag till barnmorskan i torsdags, förra veckan alltså. Jag tog med mig C som både stöd och hjälp att få ut vad jag faktiskt burit på ett tag. Jag berättade om mina tuffa nätter med dålig sömn och mycket av det pga ont i ryggen. Att jag inte kommer i tid till jobbet pga det och det förstör mig inifrån då jag självklart vill jobba men kroppen slår tillbaka och är jätte trött. Händer att jag om dagarna på jobbet behövt gå och vila i 1h för att orka vidare. Jag har även ångest väldigt ofta och över allt möjligt. Troligen pga att C är sjukskriven och det påverkar självklart ekonomin och då blir det väldigt jobbigt också. Men vi kämpar självklart på! Så det är många anledningar till att jag om dagarna kan bryta ihop, få hjärtklappning och få både dåligt samvete och ta skuld för saker jag inte borde. Största boven jag har inom mig är nog den som får mig att oroa mig över saker, vilket jag gör väldigt ofta..
 
Min barnmorska är i alla fall den absolut bästa. Det räckte med lite info för henne så gick hon och fixade en tid till läkare. Så i morgon, torsdag, ska jag dit och få sjukintyg och vi får då se hur länge och mycket sjukskriven jag blir nu framöver. Känns ändå väldigt skönt att bli tagen på allvar. Många säger "är du inte nöjd med din barnmorska ska du byta direkt" och jag var rädd för att inte trivas med min, men shit så bra hon är!
 
Innan vi gick där ifrån så tog vi blodtryck och det var inte bra.. Så jag fick lite skäll då om att faktiskt tänka på mig själv och ta det lugnt innan det stiger ännu mera och blir farligt. Så nu väntas en längre tid hemma om inte annat mer tid hemma och mindre på jobbet beroende på antal procent sjukskriven. Känns väldigt skönt, hoppas på en bättre känsla inombords.
 
Bjuder på en outfit-bild till vår tuffa lilla kille ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress