Vi välkomnar vecka 26 med ett leende! Har haft en väldigt bra dag idag och fått mycket gjort under dagen och även mycket gjort nu på kvällen här hemma. Finns det något bättre än att få ordning hemma? Jag bara älskar det! Rent och snyggt, ordning och reda.
 
Men denna veckan då.. Känns som att det mesta skrev jag ju om i förra inlägget, om att jag nu är hemma några veckor framöver. Ska till läkaren i morgon och är faktiskt lite nervig inför det, aldrig varit hos läkare förut så kan vara därför. Men jag hoppas självklart att han är förstående och vettig.
 
Det finns nog inte så mycket mer att berätta om denna vecka, då förra inlägget förklarade mycket av mitt mående som sagt. Men det rör sig mycket i magen, mer och mer för varje vecka. Så himla kul också att läsa i apparna att lillprinsen börjar närma sig 1kg nu. Galet!
 
Säg "hej" till vår lilla blomkål!
 
Måste ju så klart dela med mig av hur det blev i lillens rum med det nya skötbordet! Jag är så himla nöjd och ser så mycket fram emot när allting fått sin plats. Just nu, som ni ser, så är det en den av en fåtölj som syns i bilden som ska flytta ut i hallen uppe. Men nu är det andra saker där så den får stå i prinsens rum just nu. Står dock i vägen vart den än står😂Men som sagt, skötbordet, jag bara älskar det! Tackar min älskade svärmor för den i tidig julklapp ❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress