Då var det ny vecka igen, tiden bara rinner iväg! Helt galet hur fort framåt det rör sig, det inser jag framförallt nu som gravid faktiskt. Gått in i vecka 25 redan? Känns som att det var igår som jag gjorde testen hemma pga försenad mens och konstig trötthet jag inte kände igen. Vips så visade det sig att jag ska bli mamma.
 
Det är i slutet på trimester två och den är tuff, riktigt tuff.. Det är mycket runt omkring mig som är kaos just nu men jag försöker reda ut en sak i taget. I morgon ska jag och C till barnmorskan och få höra hjärtljuden, mäta magen och jag ska äntligen få prata av mig om vad som tynger mig. Vi får se vad vi kommer fram till för lösning, just nu provar jag vad som helst för att det ska kännas lättare i själen faktiskt. Längesen jag grät så mycket och så tätt som jag gärna gjort nu den senaste veckan. Känner mig otillräcklig och svag trots att jag vet att jag inte är det.
 
Det är så himla intressant, allt som står i appen. Använder mig av Preggers och Preglife, då båda skriver lite olika info har jag valt att spara båda. Denna vecka ska bebis vara runt 30cm och i slutet av veckan väga ca 790 gram. Börjar närma sig 1kg och det är lite läskigt men samtidigt häftigt. Jag vet också att efter v.30 så rasar det iväg ordentligt med cm och gram på bebis. Ska bli intressant att se hur kroppen reagerar!
 
Håll tummarna för att det blir bättre för mig snart, för det gör jag. Det rusar dock mycket kärlek i kroppen också, speciellt vid tillfällen där jag kollar bland alla kläder till prinsen. Då rinner tårarna av ren kärlek!
 
Säg "hej" till vår kålrot ❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress