Då var det onsdag igen och förra onsdagen skrev jag ingenting. Anledningen till det var för att jag var helt slut i kropp och huvud. Så det har faktiskt varit problemet nu, jag är tung i huvudet och även kroppen. Mår inte dåligt eller så, men är så slut och vill bara ligga i sängen eller soffan och vila en massa. Har även haft problem med smärtor nere i magen, ska dock inte vara farligt. Troligen är det pga att allting växer i magen och inget som är fel med bebis.
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta känns bättre snart, samtidigt som jag känner att värre problem kan man ha under en graviditet. Så jag försöker bita ihop när smärtan kommer och även vila så mycket jag kan för min egen skull. Men att vara helt matt i kroppen och trött konstant är väldigt frustrerande. Jag känner verkligen hur jobbigt det blir när tröttheten tynger ner mig, så jag vill verkligen ta det lugnt så mycket jag kan. Är rädd för att bli liggandes för gott istället för att orka jobba osv..
 
Har för övrigt haft en väldans tur att få känna rörelser från prinsen i magen flertalet gånger. Lite varje dag har varit en vana och jag blir lika löjligt glad varje gång❤
 
Förra veckan var det en grapefrukt, denna vecka säger vi "hej" till en majskolv!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress