Har funderat över livet i flera dagar... Jag är så lyckligt lottad med dem fina människorna jag har omkring mig. Men den personen jag vill lyfta i detta inlägg är min älskade pojkvän, sambo och fästman.
 
Jag minns så väl när vi sågs och hur jag kände i hela kroppen det tillfället att du var den jag ville vara med. Ju mer jag lärde känna dig ville jag vara vid dig och lära känna dig mer. Så fort jag såg din bil svänga upp hemma knöt sig hela magen och hjärtat slog lite extra. När det väl började gå som jag önskat så var jag lyckligast på jorden och där har jag stannat. Jag har fått stanna hos dig, en människa som fått mig att växa som person. Du har hjälpt mig framåt i livet på så många olika plan och jag är oerhört tacksam för det. Många saker i mitt liv har känts rätt, men ingenting har känts så rätt som det gör när jag är med dig.
 
När vi blev tillsammans kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att du hade växt upp som du faktiskt har gjort. Med den ryggsäcken är det ett under att du inte hamnat snett hjärtat, fy fasen så bra du är som har lyckats så bra i livet som du har gjort trots det som tyngt ner dig i alla år. Jag är så tacksam att jag får vara med dig under denna resan och även i framtiden. Jag är så oerhört stolt över dig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vi har gått igenom så extremt mycket tillsammans. Med tanke på det så kommer vi att klara allt i vår väg. Vi kommer att stå högt upp och kolla ut över det vi tagit oss genom under alla år. Vi kommer att vara dem starkaste.
 
Det jag inte riktigt kan förstå än är att du och jag ska bli ett. Vi har varit det sedan 2016, men snart är det verkligen vi som är ett på riktigt. Vi ska gifta oss hjärtat, förstår du hur stort det är? Du uppfyller en dröm jag haft sedan jag var liten. Dessutom får jag göra det med en så fantastisk människa som dig. Jag har svårt att förstå att jag faktiskt kan sitta och kolla bröllopsklänning, dekorationer osv till vårt bröllop. Det är så galet och jag är så lycklig. Det som verkligen gjorde mitt hjärta extra varmt var när du kollade reaktionsvideo på män när dem får se sin blivande komma fram till dem och dom gråter, du gråter! Jag har inte sett dig göra det många gånger och framförallt inte till en video. Men att du faktiskt fällde tårar för den typen av video gjorde mig så oerhört glad. Längtar bara tills du får se mig och jag får se din reaktion. Det kommer vara ett minne jag sent kommer att glömma.
 
Jag älskar dig 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress