Vilket fantastiskt fint väder det är idag! Humöret är lika fantastiskt det med, känns så oerhört skönt. Ser fram emot en bra dag på jobbet och sedan en mysig kväll med min lillebror som ska sova över hemma. Vi ska åka med Julia på handbollsmatch. Många år sedan hon var iväg så ska bli kul att se hennes agerande.
 
Igår var det en tripp med hästarna ut i paddocken. Har inte känns mig så lycklig på flera månader! Kanske för att jag inte ridit på väldigt länge som jag kände det lyckoruset. Jag blir dock en helt annan människa på våren, lyckligare och piggare. Så att hoppa upp på hästen igår var ingen tvekan, bara gjorde det. Red Ella som var en dröm att rida, vilken underbar individ hon är.
 
Det som var lite mer chockerande igår var att vi valde att mäta Lillan och Bandit.. Lillan har blivit hela 153cm redan, som 2åring. Hon växer dessutom jämt och fint vilket jag älskar. Vi diskuterade igår också om att hon har galet bra hovar. Dem växer bra och är starka, älskar det! Till skillnad mot Bandit som har världens sämsta hovar..😒Men nog om det negativa kring honom, han är faktiskt 170cm hög?! Alltså vaaaaa!! Jag höll på att tappa hakan.. Trodde han skulle bli mellan 165-168cm men nope, höghus blev han. Ingenting jag gnäller över dock, men vi trodde att Aelsa skulle bli närmare den höjden, men det blev tvärt om på dem två haha.
 
Ni måste ju bara kolla detta.. Älskade lilla röda.. Hon fick ett fnatt i hagen efter att ha blivit duschad igår. Bara älskar henne! Hoppas att jag hinner fota lite i helgen, då vill jag ha henne framför lincen. ❤
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress