Jag är väldigt stolt över mig själv idag! För att igår red jag en tur på Bandit (mer om det i separat inlägg) och sedan hem och byta om för att åka till gymmet i ca 1h. Jag känner idag hur bra jag gjorde ifrån mig igår, jag är sprudlande glad i hela kroppen och vill göra om gårdagen om och om igen. Så ridning i eftermiddag och troligen gym ikväll igen.
 
Jag har pratat med några tjejkompisar om hur det är att vara jag på gymmet. Känner mig obekväm i min kropp, håller mig gärna i bakgrunden av alla andra om jag har möjlighet, klär mig i svarta tights och större linnen. Allt för att inte visa mig så mycket. Jag vet att jag har väldigt lätt för att gå ner i vikt bara jag skärper mig och tar tag i mig själv. Så målet är satt, ett rimligt mål dessutom. Hoppas på att ha uppnått det inom några månader men då gäller det att jag vågar tro på mig själv och ligger i ordentligt.
 
Jag har aldrig känt mig bekväm på gymmet. Men när jag var där tidigt förra helgen så kände jag att jag kunde slappna av ordentligt. Inte mer än jag och två, tre personer till. Jag måste våga peppa mig själv till att ta en nivå till. Jag ska kunna gå i snygga kläder i sommar, troligen i en storlek mindre och dem ska kännas bekväma på min kropp. Jag ska inte skämmas, jag ska stolt visa upp vad jag gjort.
 
Peppande bilder som ska hjälpa mig framåt💪
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress