Vilken fantastisk lördag jag hade igår! 08:15 var det avgång från Biltema i Karlstad för att börja karavanen mot Elmia i Jönköping. Många stop på vägen samt lite extra stop pga krångel med ena crew bilen, ledarbilen dessutom haha.. Men allt löste sig, vi kom fram och in på mässan. Många fina bilar men inte alls samma känsla i år som förra året då jag var där för första gången. Håller nog med ena killen i KSR Crew, man ska inte dit flera år på rad, det kan bli enformit. Så nästa år blir det inte att gå in på mässan, det tror jag inte.
 
 
Jag önskar verkligen att jag hade mera pengar och kunskap.. Jag hade verkligen velat styla drömbilen! Man får så himla mycket inspiration när man går inne på mässan, speciellt när man ser dem typer av bilar man själv skulle vilja ha. Men vissa är menade för att göra detta mer än andra och jag är nog tyvärr inte en av dem. Men kul vore det, väldigt kul.
 
Reserande av dagen idag blir att kolla youtube iprincip. är så slut i huvudet efter en lång gårdag och energin är på noll. I morgon är det Stockholm med C och familjen så vore skönt att komma i säng i tid idag, till skillnad från igår haha..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress