I flera år har jag avundats folk som fått till en galet fin hy med en bra foundation. Folk får så extremt fina doll-face haha, men inte jag.. Men så kom du självklart the queen, her self och släppte en smink kollektion som bara är så där jävla bra. Är jag förvånad? Nej! Är jag den enda som älskar produkterna? Nej!
 
Jag pratar självklart om....
 
 
 
..men jag är glad ändå. Den har helt klart hamnat hos rätt person som jag vet kommer bära upp den med stil och klass. Så mycket kärlek till den kavajen, men ibland måste man bara släppa taget.
 
Här hittar ni nya ägaren till den<3
 
 
Idag gjorde jag något jag inte gjort på över 2år.. Fixat naglarna! Det va så mysigt att sätta sig ner och få en riktigt mysig stund tillsammans med Patricia som då gjorde mina naglar (här hittar ni hennes sida på fb för att boka tid). Hon var verkligen så himla duktig, förklarade varje steg hon gjorde och varför hon gjorde det. Samt att hon tyckte inte illa om mig trots att jag velade på slutet om hur jag ville dekorera naglarna haha.. Eller så ville hon inte säga ifrån bara haha! Nejdå.
 
Super nöjd i alla fall, återstår att se när det blir nya igen om det blir direkt efter dessa eller om jag väntar ett tag tills nästa gång.