Jobb fram till 16:00 sedan gå till stallet för att mocka, sedan ta ut Ella i paddocken en stund. Hon har inte gjort något på några dagar nu igen när livet har varit lite rörigt för mig del. Igår var jag hemma pga magsmärtor så det blev inget med henne då heller... Idag däremot ska hon få gå lös i paddocken över lite småhinder hade jag tänkt. Hon bara älskar det! Lägga upp några sockerbitar med bom och låta henne gå över dem några varv, brukar vara svårt att få stop på henne hahaha..
 
Utövere det? Antingen hem och fixa i ett av rummen jag började med igår eller bara städa för att få lite mera ordning. Men att rensa, sortera och göra en låda med "sälj grejer" är ju så mycket roligare så det lutar nog åt det hållet tror jag.
 
 
Helgen har bestått av festande och roligheter tillsammans med massor av vänner. Samt en underbart mysig söndag med dem bästa som stannade kvar och kollade film och käkade onyttigheter. Inte alls fel när man är dagen efter slö haha..
 
Idag vankade jag med magsmärtor från helvetet samt extrem huvudvärk. C hade feber också dessutom så ja, det blev inte mycket till jobb för någon av oss, men jag ska i alla fall åka iväg i morgon så hoppas snart han är friskt också. Hade tänkt att vi skulle ta tag i huset mer ordentligt i veckan. Hämta en möbel och lite så.
 
Hoppas ni haft en lite bättre måndag än oss två haha.. Vill hellre tjäna pengar än ligga hemma o tycka synd om mig själv..