Jag har inte berättat det för er, men jag har beställt ett av mina drömschabrak.. Ett svart Equiline med guld logga och guldpasspoal.. Jag är sååå taggad på att få hem det!! Har designat det själv, så tror det tar upp till 3veckor innan jag får det dock, lite mindre kul. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hehe.
 
Min plan är ju tävlingar nästa år.. Men ni ska veta att jag har enadst 4(!!!!) schabrak liggandes hemma. Jag minns inte när eller om jag haft så få schabrak förut haha. Så jag kände att jag var värd det svarta med guld faktiskt. Men jag är oerhört sugen på ett till, fast med rött istället. Har plockat ihop en outfit med rött och svart som Bandit skulle rocka så galet mycket. Kolla på det!!
 
 
Sen såg jag idag på Hööks hemsida att det kommit ut nya Freejump stigbyglar? Hade absolut ingen aning om att det skulle komma ut en ny modell.. Men dem är galet fräcka faktiskt, kul med en annan modell på dem än de gamla, även om de gamla är galet fina. Jag hade gärna köpt den nya modellen utana tt blinka om pengarna fanns, speciellt i röd/svart. Dem kostar dessutom endast 200:- mer än den äldre modellen, vad säger ni? Snygga? Värt pengarna? Här hittar ni dem om ni skulle vilja kolla flera färger.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress