I morse fick Lillan sina hovar verkade och det var första gången jag var med och såg när det blev gjort. Shit så snäll hon är! Nog för att hon ibland lägger till med en bitter och kaxig sida, men det börjar faktiskt att lugna ner sig lite. Till och med super snäll med att lyfta och hålla still benet där såret suttit, inga som helst problem. Vilken pärla hon är!
 
 
Jag har inte berättat det för er, men jag har beställt ett av mina drömschabrak.. Ett svart Equiline med guld logga och guldpasspoal.. Jag är sååå taggad på att få hem det!! Har designat det själv, så tror det tar upp till 3veckor innan jag får det dock, lite mindre kul. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hehe.
 
Min plan är ju tävlingar nästa år.. Men ni ska veta att jag har enadst 4(!!!!) schabrak liggandes hemma. Jag minns inte när eller om jag haft så få schabrak förut haha. Så jag kände att jag var värd det svarta med guld faktiskt. Men jag är oerhört sugen på ett till, fast med rött istället. Har plockat ihop en outfit med rött och svart som Bandit skulle rocka så galet mycket. Kolla på det!!
 
 
Sen såg jag idag på Hööks hemsida att det kommit ut nya Freejump stigbyglar? Hade absolut ingen aning om att det skulle komma ut en ny modell.. Men dem är galet fräcka faktiskt, kul med en annan modell på dem än de gamla, även om de gamla är galet fina. Jag hade gärna köpt den nya modellen utana tt blinka om pengarna fanns, speciellt i röd/svart. Dem kostar dessutom endast 200:- mer än den äldre modellen, vad säger ni? Snygga? Värt pengarna? Här hittar ni dem om ni skulle vilja kolla flera färger.
 
Igår gjorde jag någonting jag inte gjort på ett bra tag.. Red Bandit. Han, som många vet, har haft problem med ryggen bl.a och inte alls varit sig själv. Många månader har jag tyckt att han tappar bakbenen, inte sätter under sig eller kan länga steget ordentligt. Många olika koller har gjorts både hos klinik, massör, equiterapeut och vår egna veterinär. Efter en behandling på ryggen, mycket vila samt att igångsättningen bestått av markarbete i mängder, så började vi inse att han såg galet fin ut. Han har ju även fått gå över studs några gånger, för smidigheten och styrkans skull.
 
Som sagt, igår hoppade jag upp i sadeln igen efter många veckor, det är mamma som jobbat med Bandit dessa veckor. Men jag vart nyfiken efter förra veckans syn när han gick själv över studsen i paddocken. Så ut i paddocken, skrittade fram länge och sedan igång i trav. Jag satt beredd, beredd på att han skulle kännas ojämn bak. Efter en bra stund i höger varv hade jag glömt det för jag insåg att jag kände ingen orenhet bakifrån. Bytte varv, lika nojig och nästan väntade på att han skulle kännas oren i det varvet istället. Samma visa igen, glömde bort det just för att det fanns ingenting som tydde på orenhet. Över i höger galopp, ingenting. Över i vänster galopp, ingenting. Han har alltså blivit "ren" från sin smärta bak!!!! Jag valde att ta två språng i varje varv över studsen och ja... Han har aldrig känts så fin, någonsin.. Känns som en helt ny häst!
 
Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva en sådan känsla igen efter att vi sålde Aelsa, men shit så fel jag hade. Jag tror minsann att Bandit kan imponera bra på mig nu och inte minst sagt under 2018. Jag ser så mycket fram emot det!