Denna helgen blev inte alls som tänkt.. Stockholm blev inställt och istället har jag tillbringat tid med familjen, C, Julia och övriga kompisar. Så ja, det blev väldigt annorlunda mot vad som var tänkt kan man väl lugnt säga. Men det har helt klart varit bra i alla fall, det kan jag inte sticka under stolen med. Men huvudet är snurrigt och kroppen är orolig.
 
Jag känner mig väldigt stressad och fundersam på hur den kommande tiden blir och kommer att se ut. Det är snart ny månad och då ska jag till kommande sommarjobbet och kolla hur allt kommer att gå till, frågor kring arbetstider, lön, upplägg och allt där till. Det gör mig lite nervig måste jag väl erkänna, det är ju något nytt jag inte gjort förut så det är väl i och för sig inte så konstigt. Men det är en jobbig känsla eftersom jag vetat om så mycket innan det ens börjat med arbetstiderna och försöka byta bort de pass jag har annat inbokat.
 
Jaja, jag hoppas bara att inte min söndag blir katastrof dålig och att jag gråter som jag gjort tillräckligt denna veckan känner jag, nu räcker det. Hoppas ni får en fin dag, det är ju trots allt jätte bra väder!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress