Nu om dagarna går jag runt och drömmer om hur vårt sovrum kommer att se ut hemma när det är klart. Älskar när ett sovrum är sådär jätte mysigt och har den stilen man vill ha på det. Inte det billigaste bara för att eller så, utan att det ser ut som man vill ha det.
 
Kontinentalsäng är nästa inköp i alla fall, vilket kommer göra sådan extrem skillnad. Sedan ska vi införskaffa en malmbyrå dubbel och sängbord så klart. Har hakat upp mig på att dekorera vid byrån ska ni veta, med spegel, kandelaber och annan dekoration. Sen är tanken att få upp lite hyllor och tavlor också men vart är frågan.. Det kommer bli så fint!
 
 
 
Japp.. Så är det, rubriken har sagt sitt.. Snart är våren här också och vad är då bättre än ett par nya skor? Har velat ha dessa sedan de kom ut på madlady och nu kostade de 199:- + att Bente på youtube hade rabattkod med 10% hehe, så 179:- i slutändan, ord.priset är 399:- ? Galet, ibland ska man bara fynda så det skriker om det.
 
Har någon av er dessa skorna?
 
 
Det har inte varit alls kul denna veckan.. Min sambo har varit sjuk sedan onsdag förra veckan men är idag tillbaka på fötter igen, inte helt friskt men mycket bättre. Dock smittade han mig med hosta och dunder förkylning i förrgår så jag var endast sängliggandes igår och kollade på film och youtube. Dock tog jag tag i en enda sak igår, min garderob. Det behövdes!
 
Idag är jag tillbaka på jobbet men har ingen ork knappt, alls.. Men jag gör det bästa utav situationen och gör så mycket jag orkar men inget mer än så. Därför blir det en lugn dag över lag, även när jag kommer hem. Ikväll, troligen, så ska jag endast hålla Julia sällskap i bilen men inget mer än så.
 
Hur mår ni? Har ni sluppit förkylningar och allt annat som sprider sig just nu?
 
Kaos.nu