Idag gav jag mig ut på fältet med min mörka springare. Då Ella inte hade kvar några brodd bak och mamma skulle ut på henne så fick det bli där. Var inte så jätte peppad då Bandit har sådan överskottsenergi och jag var så extremt nojig över att han skulle flippa ur haha. Men ut kom vi och så fort jag kom upp på honom började han lätta på bakbenen... Kändes tryggt!
 
Väl ute på fältet la jag skänklarna vid sidan på honom och BÄM sa det så var det häst överallt.... Jag trodde att jag skulle bli livrädd när han började så, men nej. Jag agerade fort med ett förbannat bra knäslut och jobbade med att få upp hans huvud "från backen" haha. Tillslut gick det bra men dessa ryck fick han ungefär 10ggr under ridturen. Men jag va lika snabb varje gång och lika stolt över att jag faktiskt höll mig kvar och inte flippade ur och hoppade av och gick hem med honom. Hade inte förvånat mig men nope, idag överbevisade jag mig själv, kändes såååå bra!
 
Utöver detta så invigde vi nya schabraket tillsammans med allt ludd. JAG BARA ÄLSKAR DET! Vad tycker ni? Är det inte sååååå fint!?
 
 
Sämre kvalité då det är en mobilbild men måste visa hur allting såg ut ihop. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress