Detta året har varit bland dem värsta men ändå bland de bästa åren som varit. Mycket sanning har kommit fram, många vänner har man valt att släppa, mycket kärlek har man fått och mycket kärlek har man gett. Men det absolut tuffaste var att genomgå en tuff period med C där vi inte bodde ihop eller knappt träffades på över 1månad pga att hela Sverige fått veta om hans djupaste hemlighet som han och hans familj bevarat i över 19år. Mycket kaos ställde till det i hans huvud men snabbt insåg både han och jag att det är verkligen vi mot världen. Jag har tackat honom många gånger för att han valde att gå ett tag för sig själv. Det har gjort oss starkare än någonsin. Tack igen mitt hjärta.
 
Köpt ny häst, rest utomlands, varit på olika grymma spelningar, förlovat mig?! Ja ni hör ju.. Självklart var frågan om förlovning ett självklart "ja" och det bästa som hänt under året.
 
Jag är så tacksam för alla dem som står vid min sida som alltid ställer upp. Tacksam för min familj, min kärlek, mina vänner, mina hästar och alla andra djur som är mig nära om hjärtat. Jag är också extremt stolt över mig själv som stått upp för mig själv, vågat släppa taget om människor som bara skapat kaos omkring mig och under 2018 ska jag ta ett steg till framåt. Hoppas livet är redo, för det är jag!
 
 
Idag gav jag mig ut på fältet med min mörka springare. Då Ella inte hade kvar några brodd bak och mamma skulle ut på henne så fick det bli där. Var inte så jätte peppad då Bandit har sådan överskottsenergi och jag var så extremt nojig över att han skulle flippa ur haha. Men ut kom vi och så fort jag kom upp på honom började han lätta på bakbenen... Kändes tryggt!
 
Väl ute på fältet la jag skänklarna vid sidan på honom och BÄM sa det så var det häst överallt.... Jag trodde att jag skulle bli livrädd när han började så, men nej. Jag agerade fort med ett förbannat bra knäslut och jobbade med att få upp hans huvud "från backen" haha. Tillslut gick det bra men dessa ryck fick han ungefär 10ggr under ridturen. Men jag va lika snabb varje gång och lika stolt över att jag faktiskt höll mig kvar och inte flippade ur och hoppade av och gick hem med honom. Hade inte förvånat mig men nope, idag överbevisade jag mig själv, kändes såååå bra!
 
Utöver detta så invigde vi nya schabraket tillsammans med allt ludd. JAG BARA ÄLSKAR DET! Vad tycker ni? Är det inte sååååå fint!?
 
 
Sämre kvalité då det är en mobilbild men måste visa hur allting såg ut ihop. 
 
JAG ÄR SÅ EXTREMT GLAD!!! Kolla vad jag hämtade ut igår, mitt efterlängtade schabrak. Svart med guld e-logga och guldig passpoal. Ärligt, jag är så extreeeeemt nöjd! Det blev ju inte mindre fint tillsammans med allt ludd heller, ärligt.. Detta kommer jag aldrig få nog av. Nu återstår bara ett svart med röd logga samt passpoal. Längtar!

Vad tycker ni? Ludd till båda tränsen samt bakskydd till mina Kentucky. Sen är vi redo!

(null)

(null)