Detta året har varit bland dem värsta men ändå bland de bästa åren som varit. Mycket sanning har kommit fram, många vänner har man valt att släppa, mycket kärlek har man fått och mycket kärlek har man gett. Men det absolut tuffaste var att genomgå en tuff period med C där vi inte bodde ihop eller knappt träffades på över 1månad pga att hela Sverige fått veta om hans djupaste hemlighet som han och hans familj bevarat i över 19år. Mycket kaos ställde till det i hans huvud men snabbt insåg både han och jag att det är verkligen vi mot världen. Jag har tackat honom många gånger för att han valde att gå ett tag för sig själv. Det har gjort oss starkare än någonsin. Tack igen mitt hjärta.
 
Köpt ny häst, rest utomlands, varit på olika grymma spelningar, förlovat mig?! Ja ni hör ju.. Självklart var frågan om förlovning ett självklart "ja" och det bästa som hänt under året.
 
Jag är så tacksam för alla dem som står vid min sida som alltid ställer upp. Tacksam för min familj, min kärlek, mina vänner, mina hästar och alla andra djur som är mig nära om hjärtat. Jag är också extremt stolt över mig själv som stått upp för mig själv, vågat släppa taget om människor som bara skapat kaos omkring mig och under 2018 ska jag ta ett steg till framåt. Hoppas livet är redo, för det är jag!