I sommar, som många redan vet, så kommer jag jobba i Värmskog i deras café. Där kommer vi gå en del och det kommer samtidigt att vara varmt där vi är. Så när jag började tänka på skor att jobb i så var Asics det första valet men insåg snabbt att jag vill ha ännu tunnare skor.. Så jag köpte mig ett par Reebok, lättviktskor + bättre sulor då min hålfot är ett stort problem för mig.
 
Tycker dom är skit snygga faktiskt!
 
 
 
Någonting som jag anser vara viktigt i livet är faktiskt att drömma. Man ska våga drömma, man ska drömma, skit i om folk går emot det du drömmer om - för det är dina drömmar.
 
Det jag egentligen menar är att ingenting är omöjligt. Våga tro på dig själv och vad du tror är möjligt eller kanske rent ut sagt helt omöjligt. Men drömma, det gör alla och man ska faktiskt få våga göra det. Ingenting ska någonsin få stoppa dig från att göra det. Oavsett om det är något som är långt ifrån vad du kan göra eller köpa just nu eller liknande så spelar det ingen roll.. Om det är något du drömmer om så gör det!
 
Jag själv har också drömmar.. Det är allt från det som känns omöjligt till något som kan bli vilken dag som helst. Maldiverna drömmer jag om att åka till med min sambo, hoppas av hela mitt hjärta att vi skulle kunna göra det i framtiden. När vi firar många år som gifta kanske? Jag drömmer om att få skapa en familj med C, vilket inte är en så omöjlig dröm om inte någon av oss har svårt för sig kring det, ingen vet. Jag drömmer om att vinna en stor vinst. Har på känn, konstigt nog, att jag i framtiden kommer vinna en stor summa pengar. Men det är säkert när jag är 60+, jaja, man ska väl få unna sig något då med. Om inte så har jag (vad jag hoppas) barnbarn osv som man kan unna någonting.
 
Vad drömmer ni om? <3
#fanvabrajagär #HappiChallenge
 
 
Det finns mycket man blir glad över här i livet, men vissa saker väger tyngre än andra. Det som gör mig mest glad är när jag blir stolt över mig själv. När jag uppnått något jag gått och grubblat på länge eller velat få gjort länge och tillslut utfört det, då blir jag överlycklig! Som igår, det kan jag ta som exempel.. Då hade jag som mål heeeela dagen att jag skulle åka till gymmet efter jobbet. Vilket jag också gjorde! Jag stod verkligen fast vid att jag skulle åka och gymma och jag höll det löftet till mig själv. Jag kan knappt förklara min lycka över hur stolt jag var över mig själv som faktiskt åkte iväg.
 
De säger ju att det är alltid segstartat i början när man ska börja träna och ja, det håller jag med om.. Jag vet inte hur många gånger genom säkert 4års tid som jag sagt att jag ska börja träna regelbundet. Det har funkat i en viss period, sen kommer något emellan, jag tappar mitt flow och sedan lägger jag av och ramlar tillbaka igen. Dock är jag på bra väg igen nu. Jag har börjat tänka mig för med vad jag äter så som dricka och godis. Jag har nästan inte ätit någon godis alls eller druckit dricka på ca 1månad, det känns så skönt!
 
Jag hoppas att jag kan ha fortsatt bra självdiciplin att jag kan hålla i detta från och med nu och många månader framåt. Tanken är att ändra mera på själva maten också nu men framför allt när jag börjar nytt jobb. Då blir det hårdare på den fronten, nu j*vlar ska det hända grejer!
 
#fanvabrajagär #HappiChallenge