I flera flera år har min kära mamma beställt serviser från Fyrklövern. Hon har en fin servis till finare middagar och en julservis till jul då så klart. Ända sedan jag öppnade deras katalog och såg att de har en julservis med disneys jul så har jag varit fast. Därför sa jag när jag var mindre att när jag inte bor hemma längre så vill jag börja samlingen på den servisen och ha på jul. Idag påbörjade jag min samling! Beställde hem ett erbjudande som innehöll två kitt med mat+förrättstallrikar, ena var med motiv nr 13 som var Frost och andra var motiv nr 14 som var Bilar. Detta för endast 129:- vilket jag inte kunde säga nej till så klart.
 
Så nu börjar samlingen med denna fina servis. Sååååå glad!!! Ni anar inte hur fina de är, längtar tills de kommer på posten och jag får hämta ut dem. Ni förstår inte hur mycket jag älskar disney.. Mina framtida barn kommer dränkas i disney kläder och gosedjur osv.. Hihi! Förra julen fick jag ett 6-pack julgranskulor av mamma med disneymotiv från Disneystore och jag skrek av lycka "hej, Rebecka här på 19år" haha.
 
 
 
Idag slängde jag mig upp på min kära häst igen. Jag var så galet peppad på att rida ut i paddocken och rida honom ordentligt. Inte många dagar på året som han har en bitchig attityd, men idag la han till den sidan den lilla sathästen. Han hängde fast i handen och var inte alls med på mina noter. Men efter en stunds skrittarbete så släppte det en hel del. Så vi avslutade passet med att ta några språng på ett plank som var ca 60cm. Jag kan lova er att han kände världens lyckorus när jag styrde honom mot hindret. Han hoppade dock inte värst bra (lite för vad Aelsa som hoppar så fruktansvärt bra) men där emot var han glad över att få hoppa lite. Jag kan intyga det.... Jag var så fruktansvärt nära på att tugga grus idag så ni anar inte haha. Han tvärnitade efter hindret och studsade fram med huvudet mellan frambenen, galning.. Men kvar satt jag och kul var det. Fick att till allt tillslut och vi skrittade nöjda in till stallet båda två.
 
Idag känner jag mig lite halvt slö men ändå vill jag få ordning på saker och ting. Så jag ska ta och röra på min älskade fyrbenta, som inte är såld eller tillsalu. Sen vidare hem för att ta tag i övervåningen som ser ut som f*****n... Men det blir bra bara det är rent och snyggt igen hoppas jag. Ska måla färdigt i rummet som är under renovering och så också, blir nog hur bra som helst denna dagen med!
 
Jag kommer dela med mig av bilder på rummet i kväll också. Före och efter bilder. Tror ni kommer digga det ordentligt! Det gör i alla fall jag. Nu väntas bara ny tabet där också så är det klart sen, bara att fortsätta inreda.