Jag minns inte riktig, men jag tror att jag är inne på 6e veckan nu där jag lever utan ångest. Har faktiskt känt av hjärtklappning tre gånger det senaste. Men det har nog mycket att göra med stress inför födelsedagen och festen i helgen. Men bra mår jag utöver det, hur skönt är inte det?
 
Finns en del anledningar till varför glädjen är lite extra stor nu också men det är inget jag tänker dela med mig av just nu. Det lär komma längre fram och då kommer nog bloggen bombas med lycka. För jag lever i en bubbla nu som är fylld av fantastiska människor och lyckan bara yrar inom mig. Det känns så skönt att livet börjar falla på plats och jag faktiskt kan börja slappna av på riktigt.
 
 
 
 
 
Jag blir så ledsen när jag hör om så många fina människor som inte är lyckliga i sitt förhållande. Eller jo, det är dem.. Men inte på den nivå de förtjänar att vara. Det lever fortfarande en oro inom dem. Att bli lämnade, sårade eller blir inte rätt behandlade som de borde bli trots dess extrema godhet. Jag blir så frustrerad! Jag skulle göra allt för den som valt att vara med just mig. Säga det jag menar, visa på olika sätt hur mycket jag uppskattar personen i mitt liv. Kärlek för mig är respekt, tillit, ärlighet, att vara omtänksam och inte minst sagt att vara lycklig.
 
 
Nu tänkte jag faktiskt dela med mig av lite låtar + dess video som finns på youtube som jag älskar. Finns det någon av dessa som ni lyssnar på ofta eller någon ni kanske inte gillar alls? Dela gärna med er av era åsikter! Kul med lika olika smaker tycker ja så vore kul om ni ville dela med er av era favoriter!