Jag vet faktiskt inte vart det började.. Jag tror det var att jag klickade mig in på Therese Lindgrens kanal och sedan var jag fast. Så nu följer jag en del kanaler och det är bland annat:
Det är de personerna och deras kanaler jag följer mestadels. Sen kollar jag även JockiBoi Tv, Jocke & Jonna och Linn men det är inte så regelbundet. Så klart följer jag artister och deras kanaler också för musikvideos osv. Följer ni några kanaler på youtube? I såfall vilka är era favoriter?

 

 
Då var det torsdag, så skönt att man var ledig i måndags att veckan gått så mycket fortare än vanligt. Jag vaknade upp i morse och var på strålande humör, trots att solen inte mötte mig i fönstret. Oftast brukar det vara tack vare den som får mig att må så bra direkt på morgon, men inte idag, idag finns det andra anledningar till att jag är såhär glad. Så jag hoppas det håller i sig, då blir denna torsdag galen!
 
Annars då? Jag hinner inte träna så mycket som jag önskat och jag har inte alls samma motivation heller för den delen. Jag vill verkligen få det att funka men nope, det rullar helt åt fel håll. Visst, jag är inte i panik över min kropp alla gånger jag kollar mig i spegeln, men jag vet där emot att jag vill se annorlunda ut och har velat det i 3år. Men jag antar att det finns en anledning till varför jag inte kommit så extremt långt på den biten. Det finns anledningar till allt, återstår väl bara att se vad det är. Men jag hoppas att när värmen kommer att den även drar med sig motivation också. Vet att jag varje sommar brukar vara ute och gå hos mina föräldrar, hur skönt som helst. Gick nästan varje dag förra året eller om det var året innan det. Satan va fort det hände grejer på kroppen då, helt enkelt bara att köra hårt och hoppas att motivationen stiger efter hand.
 
 
 
 
 
I morgon ska jag in till Karlstad med mina älskade kompisar Julia och Felicia. Då är tanken att jag ska köpa mig IsaDoras Color correcting conceler palett för olika färgnyanser i ansiktet. Den hjälper till att dämpa röda nyanser i ansiktet och mörka ringar osv. Klockrent för mig som har jätte problem med rödhet i ansiktet. Ska även försöka hitta lite billiga borstar till detta. Tanken är också att köpa en contour palett om jag hittar någon för ett bra pris.
 
Har jag tur så kommer säkert något klädesplagg med hem också, men det är inget som är planerat men man ska aldrig säga aldrig. Dyker rätt plagg upp så följer det nog med är jag rädd för hehe.
 
Du kan köpa denna här om ni vill beställa på nätet!