Då vi känt att Aelsa kan komma mycket längre än vad nuvarande ryttaren vill, så har vi valt att sälja henne till en ryttare som vill ha en häst för de högre klasserna. Har fått mycket lovord om henne av bl.a Anna Emanuelsson.

Aelsa är e.Heartbeat - Lemon. Hon behöver ha en ryttare med kunskap kring unghäst och som är van hästar som kräver ridning. Hon kan bli dominant, därför krävs tuff ryttare. Hon rör sig väldigt lätt och har mycket motor. Snäll att rida ut med, ha själv i stallet, lasta, sko, klippa m.m. Hon är ca 165cm men känns mycket större att rida och bär upp långa ryttare bra. (Fredrik Hasselberg på bilderna 180cm+). Han säger själv att hon påstås vara en riktig tjej häst. Så hon är något för dig som young rider, som satsar lite högre.

Hon är startad upp till 130cm med felfria rundor(de 2 första bilderna är från 130). Nu ska hon troligen gå Champion of the youngsters i augusti och Breeders Trophy i september. Vid kontakt för mera bilder/videos/info/provridning.. Kontakta paula@maskintillbehor.se eller 070-6205659. Hon står numera hos Fredrik, kontakta honom på jumpers.hasselberg@telia.se eller 070-5302922.
 
Ni hittar annonsen med priser osv här!