Då var valet mitt ännu en gång. Vad vill jag egentligen? Som jag lever just nu känns rätt okej medan jag ibland känner mig fruktansvärt ensam så försöker jag bara se framåt och att jag vet att behöver jag någon så finns det en himla massa fina människor runt mig som kan laga de tomma utrymmena. Så varför ska jag tänka så mycket? Mitt inre har börjat yra runt en hel del igen med hjärtklappning och ångest. Jag försöker dämpa det men för det mesta vill jag bara släppa på spärren, gråta och tycka synd om mig själv. Men varför? Jag borde egentligen bara lyssna på stärkande musik och sträcka på mig och leva efter att fortsätta vara stark. Men det sägs att starka personer är så som jag beter mig just nu för att jag kan släppa på saker, men just nu vill jag bara stänga in allt och fortsätta på detta spår.

Jag vill verkligen ha vår nu, så jag kan känna mer lyckorus i kroppen. Det gör jag automatiskt när det drar sig mot varmare årstider. Börja gå ut och gå mera utan att pälsa på sig en massa kläder. Jag vet att mitt inre automatiskt blir bättre då, om jag får underhålla huvudet. Så nu måste jag försöka andas, leva i nuet och ta framtiden som den kommer. Men vad gör det om man vill prova på och försöka med något nytt? Ingen har dött av framgång eller av att prova på att komma någonstans så vad säger ni? Ska vi inte försöka må liiiiiite bättre nu? Jodå!

 
När jag slog upp ögonen i morse kände jag "jag vill ingenting"... Sovit dåligt, då jag vaknat till och från. Jag vet inte vad felet är men jobbigt som bara den är det. Dock när jag väl vaknat till så kändes allt bättre. När jag satt i bilen på väg till jobbet så kände jag bara ett lyckorus inom mig, hur är det möjligt när jag mådde så dåligt när jag vaknade? Sjukt hur musik påverkar mig och min vardag kan jag säga, shit. Jag tror inte jag hade överlevt utan musik som fick mig att tänka om ska jag lova er.
 
Jag hoppas att mitt humör håller i sig resten av dagen, för jag ska ta mig en välförtjänt mysig ridtur på min älskade häst i eftermiddag. En tur till ridhuset får det bli och jobba lite med bommar på marken och lydnad. 

Ha en fin måndag älskade ni 
 
Igår satt jag väldigt länge med sminket emot va jag brukar. Eftersom intresset ökat så tog jag mig tiden att finlira lite. Jag gjorde dock ingen direkt mega mace-up, men blev rätt nöjd i vilket fall som helst. Så jag drog några pictures under tiden för att ha lite material till er. Har även fått frågan om jag kan göra en video när jag sminkar mig (vet inte om jag redan skrivit det) så jag ska försöka mig på det frampå när jag vet hur jag ska lösa det.
Kan även avslöja att jag väntar på lite paket med smått och gott jag velat ha ett tag så jag ska prova på det tänkte jag. Ni kanske vill ha en video på det?