Vad har du för planer med inredningen i ditt hus? 
Svar: Jag skulle vilja få ordning i rummet innanför köket som då ska bli make-up rum + studio i samma. Det är just nu prio ett. Men samtidigt få mer ordning i alla rum, speciellt med gardiner. Automatiskt då så kommer det kännas mer ombonat. Men ja, rummet för make-up och studio vore skönt o få klart!

Vad är planerna med Bandit? 
Svar: 
Han rids bara hemma nu då jag lider av psykisk ohälsa (mer om det i separat inlägg) så jag hopptränar inte just nu. Han ska bantas o sätta muskler är tanken just nu.

Rider Julia fortfarande Kvicken och hur är det med Ella?
Svar: 
Japp, Julia rider Kvicken. Ella rids av min mamma regelbundet nu och har till och med fått börja hoppa igen. Så hon lever livet som pensionär hihi.

Säg 3 saker du ser fram emot med "framtiden" - kan va allt inom 1 vecka eller 2 år?
Svar: 
Resa, jobba med mitt egna företag och se till att må bra och bli lycklig som mig själv igen. Känna att livet rullar på. Detta kan ju ske när som, så vi håller tummarna för att det inte tar 10år i alla fall hehe.

Beskriv en typisk lördagkväll för dig?
Svar: 
Åker till stallet på förmiddagen och fixar klart. Sen åker jag oftast hem och är med mina tjejkompisar och kvällarna brukar antingen sluta med mer folk och en fest kväll eller en go hemmakväll med närmasta kompisarna.

Vad jobbar du med? Och hur ser en vanlig jobbdag ut för dig? 
Svar: 
Jag jobbar med att skicka, hämta paket. Plocka kopplingar, packa lådor med kopplingar osv.. Ingen direkt fast tjänst på jobbet. Så en vanlig dag är att jag kommer hit, kollar soporna runt om i verkstad och butik. Städar och plockar undan. Sen kan det hända vad som helst. Allt från att åka iväg med saker till någon anställd som är ute på montage eller hämta paket tex..

Nämn 3 saker du inte skulle kunna leva utan? 
Svar: 
Mina bästa vänner, familjen och internet.

Du red och tävlade mycket förr, det verkar ha minskat i ditt "intresse" - varför? 
Svar: 
Det är så sant så! Jag tävlade och red mycket mer förra året osv. Men efter att min ponny somnade in 2014 så har mitt intresse dalat mycket neråt tyvärr.. Eller jag, varit upp och ner konstant i princip. Men sen som jag skrev innan, så lider jag av psykisk ohälsa och det har förstört extremt mycket för mig.

Är du på g med någon? Tänkte eftersom du verkar skriva om någon hela tiden
Svar: 
Nej. Ja, jag trodde på det bästa men blev inte alls som jag hade trott tyvärr.

Planer inför sommaren? 
Svar: 
Umgås med dem jag älskar och som får mig att må bra. Ta semester och bara leva livet på bästa sätt och må bra helt enkelt!

3 saker som är ett måste att göra innan du dör.
Svar:
Starta eget företag, bli mamma, gifta mig hihi!

Vad är ditt nästa inredningsprojekt i huset? 
Svar: 
Få klart min fotostudio, helt klart!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress