Känns helt fantastiskt i skrivandets stund! Har snart klart allting för bal och stundent i sommar, hur skönt är inte det? Jag har nu följande ting klara för balen:
♥ Balklänning 
♥ Väska (beställdes idag)
♥ Smycken
♥ Uppsättning (bokat idag)
♥ Hårfärg (bokat idag)
Så det enda som saknas nu är skor och biljetten. Biljetterna är släppta men vill inte köpa direkt nu, för då kan jag inte leva i april haha.. För då är pengarna borta! Så den får vänta till slutet på april eller så hoppas vi på att någon swishar pengar till fel nummer hihi.
Sen till själva studenten då... Där har jag faktiskt allt utom väska klart! Så klänning, skor, mössa och smycken är redan klart. Heeeelt fantastiskt att jag lyckats få ihop allt. Till och med kunnat ändra och klippt och klistrat i min budget kring allt detta så jag fått ändra slutsumman tre gånger tror jag. Så det kommer kosta mig mindre än tänkt från början, det är aldrig fel.
 
Jag är så oerhört taggad för utlandsresan jag ska iväg på den 28 maj tillsammans med min mamma och min så kallade "mamma 2" och hennes dotter. Kännt dem sedan jag gick i 2an (lågstadiet) och de är helt underbara. Så nu när jag och Jennifer tar studenten så kommer vi göra en spontan resa till Grekland. Aldrig varit där så det kommer bli helt underbart. Vi kommer säkerligen trivas bra där i 1vecka och jag hoppas på en fin bränna som kommer göra sig bra till min fina balklänning och inte minst sagt min vita studentklänning. Yäy!!
I förrgår beställde min kära mor hem en bikini och ett par svarta bikinitrosor till en topp jag redan har. Så ja, när det anländer kommer jag nog inte tagga mindre hihi.
 
 
Ibland vet jag bara inte vad jag ska göra med mig själv. Igår var jag hos kuratorn på skolan och hon sa då att med tanke på min stress som ger med sin ångest och hjärtklappning, så måste jag våga andas ordentligt ibland. Stanna upp, se vad som finns omkring mig och även ta det lugnt emellanåt och inte gå all in hela tiden. För mig är det också en självklarhet men jag har inte ens ord på varför jag känner mig tung som ett berg och så himla ledsen som jag känner mig varje dag. Jätte jobbigt att må såhär, känner mig så ensam trots att jag har x antal människor omkring mig som bryr sig m.m. Men det hälper liksom inte. 
Vet egentligen inte hur jag ska förklara för er hur jag mår. Men usch, vill bara ur denna svacka jag är i. Känner redan nu hur min panik kryper på inifrån - film blir!
Tänk om man var och kände sig lika fri som min älskade lilla krabat till katt. Hans energi, hans kärlek till livet på landet och hopp om ett bra liv. Älskade Toulouse <3