Det är ett måste! Jag fotar aldrig så jag tänker "nu har jag tagit 10 bilder, någon måste ha blivit bra" då lovar jag att endast 1 eller kanske 2 om du har tur, är bra. När jag fotar då jädrar smattrar kameran ordentligt! 
 
Jag fotade Bandit i paddocken igår. Dock var det bara lite spontant innan longering jag gjorde det, så det var ingenting som var planerat. Men jag ville så gärna ha bild på hans nya pannband som jag fick i studentpresent. Det resulterade bara i 56 bilder. Det är (enlit mig) inte alls mycket bilder. När man fotar häst kan det vara en liten grej i bilden som irriterar, som gör att bilden inte  är bra till det du ska använda den till. Te.x. att ena örat är bakot på 6 bilder och på den sista så är båda fram, men då kanske halva ögonen är stängda... Du vet aldrig!
 
Så mitt tips är... Släpp på gränserna och fota - fota - fota! Då kommer de bästa bilderna att trilla på lincen och du blir nöjd. Men glöm inte, våga ställ krav på dig själv och dina inställningar. Fota på manuell!
 
 

Då var första 25e här och det är då... LÖÖÖÖÖN! Sitter och grubblar över min morgondag som kommer att vara i Karlstad tillsammans med en älskad och saknad bästa vän som jag inte sett på länge nu igen - skärpning... Men vi ska ut och käka, shoppa och sedan bio innan jag beger mig hem igen. Kommer bli en bra fredag, längtar så jag spricker tror jag hihi.
 
I övrigt så är jag ju så klart på jobbet. Ska fixa lite i hyllorna i butiken och se till att alla lappar och prser sitter uppe. Det resulterar i att jag kommer att skapa album på facebook sidan (HÄR) och fylla den med bilder + priser på sakerna. Igår var en himla bra dag på jobbet så jag ska se till att denna blir minst lika bra!
 
 
 
 
Andra veckan påbörjad och det känns sådär just nu med tanke på min förkylning som krupit sig på men det är bara att hålla i och jobba på. Jag hoppas på en aktiv vecka med mycket fotografering och att jag får till det sista på hemsidan så den blir bra tillslut. 
 
Hoppas ni alla har haft en bra midsommar och drar på ett leende denna måndag. Kram så länge!