Det är alltid intressant att skriva dessa typer av inlägg. Man har ju gjort några sådana genom åren och jag tror inte att mina inlägg ser likadana ut alls haha. Man ändrar dock tankar kring framtiden stup i kvarten tycker jag, så det kommer nog förbli olika innehåll i dessa inlägg.
Men om jag fick tänka nu om hur mitt liv är om 10år så skulle jag nog sammanfatta det med hus, sambo/gift, två barn, hund, katt, häst, snygg och bra bil och så klart bra jobb som jag trivs med. Djuren har jag ju i alla fall, resten ligger jag minus med, dock kan jag checka av en sak till på listan efter nyår - yäy! Jag har alltid haft lätt för att tycka om folk och trivas med någon kring kärlek, men efter många svek och mitt tycke kring hur många killar i min ålder tänker så har jag backat nu i snart 4år. Så detta med kärlek är något jag dragit i handbromsen för men hoppas kunna släppa på den inom en snar framtid. Barn, det har jag alltid älskat! Så att bli mamma är så klart en dröm men jag har inte bråttom i nuläget vill jag ju då tillägga haha.
 
Hemsta lampskärm från IKEA är någon jag tittat på många gånger, speciellt den lax-rosa. De finns i både golvlampa och bordslampa, du kan även ha den som taklampa. Helst vill jag ha golvlampa med lax-rosa skärm i sovrummet, men det återstår att se. 
  • Stora skärmen 149:-
  • Lilla skärmen 69:-
  • Bordslampfot liten kostar 40 - 50:-
  • Golvlampsfot kostar 100:- 
  • Taklampshållare 49:-
 
 
Jag har en hund och en katt i hemmet. Min hund, Kenzos Diamond, är en pomchi som då är blandning mellan chihuahua och pomeranian. Tanken med hund var från början att köpa en renrasig pomeranian men de är så fruktansvärt dyra och det insåg jag att jag inte kunde lägga ut. Så jag letade pomchi och ett tu tre när jag väl slutade leta så fick en tjej kontakt med mig som visste om en kvinna i Skåne som hade valpar av den rasen. Vips ca 1h senare så hade jag tingat valp av henne - lycka<3
Katten heter Zimba och kommer från min mamma. Han är i grund och botten stallkatt som sina föräldrar men fick helt enkelt flytta in till mig i lägenheten och det var inga problem. Han är unik för han har ingen svanstip.. Min ena häst råkade trampa på den när han var mindre när de hade smitit ur boxen där vi brukade stänga in dem medan vi tog in hästarna. Men han lider så klart inte utav det, han är så klart så mycket sötare än alla andra katter hihi.