Jag köpte ett Canon EF 50mm 1.4 USM begagnat för ett tag sedan. En investering jag verkligen inte ångrar alls! Passar till det mesta. Jag har det framförallt till mina porträttbilder. När jag började fota med detta och lärde mig mer med manuella inställningar så har bilderna blivit helt annorlunda. Fotar alla mina fotograferingar med det i princip. Det kan du köpa här eller som jag gjorde, köp det begagnat! Min lärare på gymnasiet sa att "Ett objektiv tappar inte kvalitén på samma sätt som många andra begagnade ting. Du sparar mycket på att köpa det istället för nytt".
 
Om man tycker att det är lite mycket pengar så kan man köpa detta istället. Men man får så klart bättre bilder med 1.4!
 
 
Där emot är jag nu lite inne på att köpa Canon 50mm 1.2 istället samt kamerahuset Canon 6D. Om allt går som jag vill och planerat så blir det så. 
Just pratat en stund med min kära pappa här på jobbet. Vi diskuterade kamerahuset jag vill ha och kom sedan in på detta med eget företag och allt där till. Jag vill verkligen få igenom detta NU! Jag är så extremt exalterad över hur det kan bli. Foto är vad jag vill jobba med och jag har två förebilder jag ser upp till inom fotogrfering. Samt en massa fantastiska kunder, vänner och min familj som stöttar och gillar det jag gör. Nu vill jag bara ett steg till och sedan få allt klart.