Jag har tagit ett stort kliv fram i lviet nu inför studenten. Jag har full koll p min ekonomi. Vad jag kan handla, hur mycket jag åste lägga undan och vad jag måste ha innan allt är slut i skolan och studenten anländer. Jag är så taggad! Att känna av stress och lite panik är dock en sämre känsla, men spela roll just nu. Hoppas bara den försvinner bara allt är över så inte det fortsätter. Snart är jag där, med egen inkomst, söka eget boende så snart jag vet att jag har pengar till det och jag har nu kollat upp nya datorer som ska införskaffas så fort jag kan. Jag vill bara börja nu!
 
Jag har egentligen så himla mycket yrande i huvudet men det kommer inte ut i text. För svårt att förklara för er hur jag känner just nu. Men vill bara skapa ett eget liv. Skaffa företag, fortsätta jobba där jag börjar nu i maj och köpa mina drömmars ting jag alltid velat ha. Omringas av bra elektronik, få ordning på min hälsa och kropp då tiden till det kommer vara bättre när skolan inte existerar. Sen allt med förändring så som operationer, vilket just nu är två stycken som jag har planerat in och lite mera. Åh, ge mig sommar nu!
 
 
..så saknas fortfarane en. Jag trodde nämligen att jag hade alla Riris (Rihannas) parfymer. Men nope, det hade jag inte! Hade helt missat Rouge Love. Så nu står den på önskelistan som nästa parfym köp.
 
 
I februari måndag i år var jag på Göteborg Horse Show. En av de bästa dagarna på året och jag var där även i år likt som 2014. Min mamma införskaffade då en Grooming bag från PS och ett snyggt pannband. Jag hade redan den bagen så jag införskaffade endast ett pannband. När jag kom hem fixade jag lite produktfoton på dessa saker. Tycker personligen att bilderna är riktigt bra för att vara första gången på dessa produkter, i stallet med svårt ljus och inga extra blixtar eller liknande.